Summa sidvisningar

2011-08-01

tv-tablån

Nu under sommaren känns det som om alla som bestämmer vad vi ska kolla på snöar in på samma sak. Varje sommar är det mer eller mindre samma program som dyker upp. Ok, vissa traditioner är väl trevliga men det blir lite lätt tjatigt.. Här kommer en lista över program som ALLTID visas på sommaren.

1. Allsång. Skansenvarianten kollade jag gärna på förut och har t.o.m. varit där två gånger men det känns lite tjatigt med upprepandet år efter år med mer eller mindre samma artister. Nu har ju även fyran följt efter och ytterligare nån kanal kör nån variant från Norge. Tjatigt är bara förnamnet.
2. Ernst. Vad gör denne man resten av året kan fråga sig? Till sommaren dyker han iaf upp barfota och
myser runt. Fixar lite, lagar lite mat, gör något enkelt bygge och kommer men lite småfinurliga lagom mysiga kommentarer om det han gör. Under tiden så sköter snickarna grovjobbet som gör att hans sommarbyggen blir nåt att ha..
3. Engelska deckare typ Morden i Midsummer. På sommarkvällar så ska man tydligen kolla på deckare från engelska byar med nån smart polis som löser gåtor där det är alltid den man mist anar det som är den skyldige..
4. Filmrepriser. Har berört detta ämne tidigare om filmer som tjatas om och om igen. På sommaren är det uppenbart att kanalerna väljer att visa säkra kort gärna filmer med kända huvudrollsinnehavare som har gått bra på bio (och helst typ 10 år gamla)
5. Långa block med samma program. Typen halv dag med en serie som gått tidigare men som man kanske har missat.. Passar eventuellt en regnig dag om man är ensamstående, annars så känns det som ett lite märkligt koncept.

Ny lista imorgon!

1 kommentar: