Summa sidvisningar

2012-03-21

BarnTVprogram

Även om vi forsöker att minimera TV-tittandet här hemma så är det lät att den slås på när man vill t.ex. vill fixa med maten eller nåt annat hushållsgöra. Speciellt som den här veckan när Sigrid har varit hemma hela veckan med vattkoppor. Mycket är ju riktigt dåligt men det finns faktiskt en hel del program som är klart tittbara även för mig som vuxen. Vi har typ sju barnkanaler att välja på och Sigrid vet oftast vad hon vill se. Här kommer en lista på de programmen som går bäst och mest här hemma!

1. Musses klubbhus. När hon var mindre så var det mest för den avslutande TipTop-dansen men nu så hänger hon med i de uppdrag som Kalle och co. gör i programmet. Väldigt pedagogiskt, och sånt uppskattar jag!
2. Dinosaurietåget. Riktigt kul om dinosaurierna som åker runt i olika tidsepoker och lär sig olika saker.
3. Händige Manny. Kul med ett program med där de blandar både engelska och svenska. Kul också med ett program som handlar om hantverk. Bra att Sigrid lär sig sånt tidigt så hon kan hjälpa sin pappa hemma!
4. Pingu. Skitkul i all sin enkelhet.
5. Art attack. en ny lite överraskande favorit. Handlar om olika tips på hur man kan rita och pyssla. Faktiskt riktigt kul.

Tänkte lista bra barnfilmer här under veckan också, hoppas att det hinns med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar