Summa sidvisningar

2011-05-25

tvillingar

Satt och kollade på Sedinbrothers i morse innan jag åkte till jobbet. Vilken otroligt spännande match. Jag unnar verkligen dessa herrar all framgång efter den skit de fick i början av sina karriärer. I vissa fall var det berättigat i andra fall så var det verkligen inte det. Lyckas dom leda Canucks till en Stanley Cup titel så får de verkligen en plats bland de allra största hockeysvenskarna. För att hylla dessa herrar så tänkte jag att en tvillinglista kunde vara på sin plats. Här kommer alltså en lista över tvillingpar som på ett eller annat sätt förtjänar ett omnämnande.


1. Henrik och Daniel Sedin. Efter deras spel senaste veckan så hamnar de etta på denna lista, vilken spelkänsla, vilka framspelningar!!
2. Sanna och Jenny Kallur. de härliga tvillingarna från Falun förtjänar en plats högt upp på listan. Tyvärr väldigt skadebenägna de senaste åren.
3. Phil och Steve Mahre. Två av Stenmarks värsta konkurrenter i slalombacken där Phil var den vassare av dem. Vid OS i Sarajevo då Stenmark inte fick vara med så tog de de två första platserna!
4. Bob och Mike Bryan. Kanske inte kända för så många men de är ett av världens bästa dubbelpar i tennis och det passar väl bra att ha med dom på listan denna vecka eftersom det är tennisvecka!
5. Brandon och Brenda Walsh. Passar så klart inte alls in på denna lista men jag var bara tvungen att plocka med tvillingarna från Minnesota från världens bästa TV-serie 90210!

Nån som är glömd?

1 kommentar:

  1. Vänta nu, Kallur? De är väl mest kända för att gråta ut framför kameran efter ännu en miss och hela Sverige tycker de är SÅÅÅÅÅ gulliga. Jag säger bara Ravellis! Sedan finns också Frank och Ronald DeBoer och Fabio och Raphael Da Silva i United. Dupondtarna är inte ens nära, de är inte ens släktingar. De har dessutom olika efternamn, Dupond och Dupont.

    SvaraRadera